loadingParteneri eveniment

 • fpsc
 • csc
 • fgsf  Sponsor Platinum

   

   Libra

   

  Sponsor Gold

    

   erbasu

  Sponsori Silver

   celcoterragaz

  Sponsori

   

  austrotherm arcadamenatwork
  ideabankworkfinderelcobotosani
  ideabankHidroconstructiadanube

   

  Partener instituțional

   

  UTCB

   

  Parteneri media

   

   AgendaAGERPRESarena
  BursaRevista 

   

  Evenimentul

  “Ziua Națională a Constructorului”

  aflat la PRIMA ediție,

  a avut loc în data de 14 septembrie 2019

  Domeniul Știrbey, Buftea – Grand Ballroom Regina Maria


  Galerie foto eveniment

  01 M85 0907
  02 M85 1766
  03 M85 0927
  04 M85 1092
  05 M85 1032
  06 M85 1691
  07 M85 1613
  08 M85 1758
  09 M85 1274

  Apăsați aici pentru galeria foto completă a a evenimentului

  14 septembrie - Ziua Naţională a Constructorului

  Domeniul Ştirbey,  Buftea

   

  Casa Socială a Constructorilor în parteneriat cu Federatia Generală a Sindicatelor Familia, Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii, Universitatea Tehnică de Construcții București, având alături  antreprenori, lucrători, parteneri de dialog social din țară și din străinătate, bucurându-ne de prezența unor distinși invitați din mediul social, instituțional și politic am sărbătorit, sâmbătă, 14 septembrie  Ziua Naţională a Constructorului.

  Eveniment aflat la prima ediţie,  Ziua Naţională a Constructorului, zi de cinstire a constructorului român, conform Legii nr. 350/2018, a fost unul în care s-au regăsit în același loc bucuria, mândria, onestitatea, veselia dar și dragostea de țară, sentimente care s-au desăvârșit într-o manifestare vie a spiritului românesc la o sărbătoare care a îmbrăcat cu adevărat caracter național.

  Caracterul național și importanța acestei sărbători a fost confirmată de prezenţa Viceprim-ministrului din Guvernul României cu atribuțiuni în domeniul construcțiilor, domnul Daniel Suciu - ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, care a onorat cu prezența acest eveniment împreună cu doamna Oana Iacob - secretar de stat Ministerul Finanţelor Publice, doamna Elena Solomonesc - secretar de stat Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, domnul Alexandru Potor - secretar de stat Ministerul Fondurilor Europene, domnul Ionel Minea - secretar de stat Ministerul Transporturilor, doamna Rodica Paraschiv - Comisia de transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor precum şi cu alte personalităţi române şi din străinătate.

  Acești oaspeți, reprezentanți de seamă ai Guvernului și clasei politice, alăturându-se partenerilor sociali din patronate și din sindicatele din construcții au construit și în acest fel forul tripartit (guvern, patronate sindicate) prin care sectorul construcţiilor, declarat prioritar în economia românească pe următorii zece ani, dă încă o dată semnalul începutului acțiunilor de revigorare a investiţiilor, a țării.

  Mulţumim tuturor invitaţilor pentru participare şi le adresăm tuturor lucrătorilor din construcții un sincer  La multi ani! amintindu-le incă o dată că noi, Casa Socială a Constructorilor, suntem un organism creat de constructori pentru constructori.

  Casa Socială a Constructorilor